Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23560
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шталь, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T19:43:50Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T19:43:50Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Шталь Т. В. Маркетинг на підприємствах ресторанного господарства: визначення та специфіка. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 570-578. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23560 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто обгрунтування понять маркетингу у сфері ресторанного господарства. Запропоновано розгляд підприємства ресторанного господарства як цілеорієнтованої системи на ринку товарів і послуг з урахуванням місії і цілей економічної діяльності. Визначено особливості складу маркетингу-мікс для сфери послуг та необхідність постійного приведення діяльності підприємства ресторанного господарства відповідно до ринкової ситуації. | uk_UA |
dc.description.abstract | Substantiation of marketing concepts in the sphere of restaurant business is considered in the article. The author offers a consideration of the enterprise in restaurant business as a goal-oriented system on a market of goods and services, taking into account mission and purposes of economic activity. Features of marketing-miх structure for the sphere of services and the necessity of constant bringing the activity of the enterprise in accordance to the market situation are defined in the article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | marketing | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Маркетинг на підприємствах ресторанного господарства: визначення та специфіка | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_81.pdf | 251.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.