Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Гурікова, Ірина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T19:17:07Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T19:17:07Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Харчові добавки: короткий конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; уклад.: В. В. Євлаш, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки рекомендовано для самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт студентами, які навчаються за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво". В основу викладання дисципліни "Харчові добавки" покладено відібраний науковий матеріал з хімії харчових добавок у взаємозв'язку з їх класифікаціями, фізико-хімічними, функціонально-технологічними і споживчими властивостями, гігієнічним регламентуванням і методами контролю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | барвники | uk_UA |
dc.subject | ароматизатори | uk_UA |
dc.subject | консерванти | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | загусники | uk_UA |
dc.subject | стабілізатори | uk_UA |
dc.subject | драглеутворювачі | uk_UA |
dc.title | Харчові добавки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_kharchovi dobavky_2013.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.