Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГурікова, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-02-21T19:17:07Z-
dc.date.available2023-02-21T19:17:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХарчові добавки: короткий конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; уклад.: В. В. Євлаш, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555-
dc.description.abstractМетодичні вказівки рекомендовано для самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт студентами, які навчаються за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво". В основу викладання дисципліни "Харчові добавки" покладено відібраний науковий матеріал з хімії харчових добавок у взаємозв'язку з їх класифікаціями, фізико-хімічними, функціонально-технологічними і споживчими властивостями, гігієнічним регламентуванням і методами контролю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectбарвникиuk_UA
dc.subjectароматизаториuk_UA
dc.subjectконсервантиuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectзагусникиuk_UA
dc.subjectстабілізаториuk_UA
dc.subjectдраглеутворювачіuk_UA
dc.titleХарчові добавкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_kharchovi dobavky_2013.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.