Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23489
Title: Мотивація персоналу підприємств ресторанного господарства в умовах кризи
Authors: Ткаченко, О.П.
Ольшанський, О.В.
Keywords: мотивація;персонал;підприємства ресторанного господарства;криза;motivation;personnel;restaurant enterprises;crisis;мотивация;персонал;предприятия ресторанного хозяйства;кризис
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткаченко О. П., Ольшанський О. В. Мотивація персоналу підприємств ресторанного господарства в умовах кризи. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 512-518.
Abstract: Визначено проблеми мотивації персоналу підприємств ресторанного господарства. Розроблено рекомендації щодо удосконалення мотивації персоналу в умовах кризи.
Identifies the problems of motivation of personnel of enterprises and restaurant on the economy. The recommendations to improve staff motivation in crisis.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23489
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_73.pdf173.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.