Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалафаєв, Микола Тимофійович-
dc.contributor.authorТоряник, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorФощан, Андрій Леонтійович-
dc.contributor.authorЧеканов, Микола Анатолійович-
dc.date.accessioned2023-02-20T19:34:16Z-
dc.date.available2023-02-20T19:34:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМалафаєв М. Т., Торяник О. І., Фощан А. Л., Чеканов М. А. Лабораторний практикум з теплотехніки: навч. посібник; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 87с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23428-
dc.description.abstractУ посібнику до лабораторного практикуму розглянуто 9 лабораторних робіт для вивчення основних законів теплотехніки. Він містить короткі відомості з теорії та необхідні методичні рекомендації до виконання та розрахунку робіт. Розглянуті питання з досліджень термодинамічних та теплофізичних властивостей реальних речовин, відомості з теплотехнічних вимірювань, що необхідні під час виконання робіт. Посібник пропонується студентам за напрямком підготовки “Харчові технології та інженерія”, “Обладнання харчових та переробних виробництв”. Посібник може бути використаний у самостійній роботі студентів при підготовці до виконання лабораторних робіт та при розрахунках та аналізі результатів есперименту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтеплотехнікаuk_UA
dc.subjectтермодинамічні властивостіuk_UA
dc.subjectтеплофізичні властивостіuk_UA
dc.titleЛабораторний практикум з теплотехнікиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Lab_praktikum_teplotekh_2011.pdf991.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.