Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22966
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Василенко, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Міскіевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Рубіна, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Пузік, Людмила Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T07:51:25Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T07:51:25Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання мармеладу “фігурного у шоколаді”. Ппатент Украни на винахід № 6109 МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/06 (2006.01) .Гарнцарек Барбара Чеславівна, Василенко Ольга Олександрівна, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Бідюк Дмитро Олегович, Гринченко Ольга Олексіївна, Рубіна Вікторія Вікторівна, Гурський Петро Васильович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Перцевой Микола Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна, Перцевой Федір Всеволодович, Пузік Людмила Михайлівна, Гарнцарек Збігнев Елигюсович. Заяв. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011 р. Бюл. № 13. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22966 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання мармеладу, що включає змішування розчину пектину, цукру та патоки, уварювання маси, охолодження, додавання кислоти лимонної, лактату натрію, есенцій та барвників, перемішування та відливання у форми, підсушування, глазурування шоколадною глазур'ю, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 61079; | - |
dc.title | Спосіб отримання мармеладу “фігурного у шоколаді” | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
61079-uapatents.com.pdf | 137.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.