Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГордієнко, Інна Миколаївна-
dc.contributor.authorДаценко, Світлана Максимівна-
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorКолтунов, Віктор Андрійович-
dc.contributor.authorЩербина, Сергій Олександрович-
dc.date.accessioned2023-02-16T07:17:49Z-
dc.date.available2023-02-16T07:17:49Z-
dc.date.issued2015-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб відбору проби для визначення якості цибулі. Патент України на винахід № 95745 МПК (2015.01) A01C 1/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Даценко Світлана Максимівна, Пузік Людмила Михайлівна, Колтунов Віктор Андрійович, Щербина Сергій Олександрович. Заяв. 02.06.2014. Опубл. 12.01.2015. Бюл. № 1. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22962-
dc.description.abstractСпосіб відбору проби для визначення якості цибулі, що включає формування середньої проби, який відрізняється тим, що для контролю за якістю від партії до 10 ящикових піддонів включно відбирають 2 ящикові піддони; від 10 до 25 включно - 3; від 25 до 50 включно - 5, а понад 50 - 5 і додатково по одному від кожних наступних повних чи неповних 50 ящикових піддони, причому з кожного ящикового піддона, відібраного у вибірку з різних шарів (зверху, середини, знизу) відбирають не менше трьох точкових проб масою не менше 12,0 кг, із яких складають об'єднану пробу масою 72 кг.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries95745;-
dc.titleСпосіб відбору проби для визначення якості цибуліuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95745-uapatents.com.pdf176.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.