Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22948
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутова, А.С.-
dc.contributor.authorНестеренко, О.О.-
dc.date.accessioned2023-02-15T20:40:16Z-
dc.date.available2023-02-15T20:40:16Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрутова А. С., Нестеренко О. О. Особливості побудови інформаційної системи підприємства роздрібної торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 122-129.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22948-
dc.description.abstractРозглянуто роль та значення інформаційної системи бухгалтерського обліку на торговельному підприємстві, запропоновано визначення інформаційної системи торговельного підприємства, розроблено модель інформаційної системи бухгалтерського обліку торговельного підприємства, яка дозволить покращити управління підприємством в умовах кризи.uk_UA
dc.description.abstractSignificance and functions of the informative system of record-keeping is considered on a point-of-sale enterprise, offered determination of the informative system of point-of-sale enterprises, developed the model of the informative system of record-keeping of point-of-sale enterprise, which will allow to improve the management by an enterprise in the conditions of crisis.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінформаційна системаuk_UA
dc.subjectпідприємство роздрібної торгівліuk_UA
dc.subjectinformation systemuk_UA
dc.subjectretail trade enterpriseuk_UA
dc.subjectинформационная системаuk_UA
dc.subjectпредприятие розничной торговлиuk_UA
dc.titleОсобливості побудови інформаційної системи підприємства роздрібної торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_20.pdf807.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.