Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22849
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романов, Олексій Васильович | - |
dc.contributor.author | Яровий, Григорій Іванович | - |
dc.contributor.author | Вітанов, Олександр Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Ніжегородова, Віра Іванівна | - |
dc.contributor.author | Урюпіна, Лариса Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Антонов, Олексій Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T11:15:50Z | - |
dc.date.available | 2023-02-15T11:15:50Z | - |
dc.date.issued | 2007-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб вирощування насіння буряка столового через частини коренеплодів. Патент України на винахід № 26667 МПК (2006) A01C 1/00. Романов Олексій Васильович, Яровий Григорій Іванович, Вітанов Олександр Дмитрович, Ніжегородова Віра Іванівна, Урюпіна Лариса Михайлівна, Антонов Олексій Васильович. Заяв. 21.07.2005. Опубл. 10.10.2007. Бюл. № 16. 2007. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22849 | - |
dc.description.abstract | Спосіб вирощування насіння буряка столового, який відрізняється тим, що для виробництва насіння першої репродукції додатково використовують половинки і четвертини перерослих за лінійними розмірами маточних коренеплодів, які мають найбільший поперечний діаметр понад 100 мм, схема посадки частин перерослих коренеплодів - 70х20 см, густота - 72 тис.шт./га. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 26667; | - |
dc.title | Спосіб вирощування насіння буряка столового через частини коренеплодів | uk_UA |
dc.title.alternative | Method to grow seeds of table beet by root parts | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
26667-uapatents.com.pdf | 76.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.