Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22844
Название: Гідравлічний висівний апарат
Другие названия: Hydraulic seeding unit
Авторы: Ящук, Анатолій Іванович
Волошина, Ірина Миколаївна
Головко, Ганнадій Олександрович
Ольховський, Микола Федорович
Яровий, Григорій Іванович
Заполін, Володимир Михайлович
Вітанов, Олександр Дмитрович
Дата публикации: 25-мар-2008
Библиографическое описание: Гідравлічний висівний апарат. Патент України на винахід № 82281 МПК (2006) A01C 7/00. Ящук Анатолій Іванович, Волошина Ірина Миколаївна, Головко Ганнадій Олександрович, Ольховський Микола Федорович, Яровий Григорій Іванович, Заполін Володимир Михайлович, Вітанов Олександр Дмитрович. Заяв. 27.06.2006. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6, 2008 р. 3 с.
Серия/номер: 82281;
Краткий осмотр (реферат): Гідравлічний висівний апарат, що включає цистерну з розміщеною в ній мішалкою з приводом обертання, яка має вихідний отвір, обладнаний запірним пристроєм, автоматичну регулювальну систему, до складу якої входять датчик рівня рідини, виконаний у вигляді нерухомо встановленої місткості, що сполучена в нижній частині з цистерною трубопроводом, і розміщеного в ній поплавка, регулювальний пристрій, що має циліндр та розміщений в ньому поршень, що зв'язаний із штоком, який підпружинений, причому циліндр в бічній поверхні знизу містить вихідний отвір, виконаний у вигляді трапеції, розподільну камеру, що містить на вході патрубок, верхня частина якого через лійку примикає до вихідного отвору циліндра, а нижня має діафрагму, співвісно якій на дні розподільної камери встановлено розподільний конус, який відрізняється тим, що автоматична регулювальна система містить поліспаст, який встановлено таким чином, що його нерухомі блоки, що виконані у вигляді роликів, жорстко закріплені на станині, яка закріплена на датчику рівня рідини, а рухомі блоки, що виконані у вигляді роликів, рухомо закріплені на платформі, яка має можливість рухатись по напрямних і містить на собі регулювальний елемент, який виконаний у вигляді клина, що контактує з роликом, установленим на вільному кінці підпружиненого штока, причому трос поліспаста одним кінцем закріплено до поплавка і іншим - до рухомої платформи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22844
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
82281-uapatents.com.pdf106.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.