Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22804
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Топоркова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Янчева, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T19:33:30Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T19:33:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Топоркова О. В., Янчева І. В. Аналіз та оцінка рівня економічної безпеки підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 194-195 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22804 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Аналіз та оцінка рівня економічної безпеки підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-21-251-194-195.pdf | 131.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.