Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22792
Title: Особливості системи управління витратами підприємства
Authors: Гаркуша, Н. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гаркуша Н. М. Особливості системи управління витратами підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 170-171
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22792
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-170-171.pdf129.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.