Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоротич, О. М.-
dc.contributor.authorД’яконова, А. К.-
dc.date.accessioned2023-02-13T19:29:57Z-
dc.date.available2023-02-13T19:29:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКоротич О. М., Д’яконова А. К. Розвиток ресторанного бізнесу в Одесі у кризові часи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 67-68uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22664-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозвиток ресторанного бізнесу в Одесі у кризові часиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-67-68.pdf131.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.