Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 1 (31)
Випуск 2 (32)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 38 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Торяник, Дмитро Олександрович
2020
Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточок
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Бєлікова, Вікторія Вікторівна
2020
Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storage
Dubinina, Antonina
;
Letuta, Tatiana
;
Frolova, Tatiana
;
Skyrda, Olena
;
Belyaeva, Inna
;
Рopova, Tatiana
2020
Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентів
Стадник, Ігор Ярославович
;
Паньків, Юлія
;
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
2020
Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих
Хацкевич, Юрій Миколайович
;
Щербакова, Тетяна Віталіївна
;
Селютіна, Галина Анатоліївна
2020
Development of extruded products from starch-containing raw materials with vegetable additives
Bunyak, Olena
;
Sots, Sergey
2020
Influence of brewing methods and correlation of different kinds of coffee in blends on organoleptic and physico-chemical characteristics of coffee drinks
Deinychenko, Liudmyla
;
Roman, Tatiana
;
Kravchenko Tamara
2020
Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зерна
Пазюк, Вадим Михайлович
2020
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Брикова, Тетяна Миколаївна
;
Городиська, Олена Володимирівна
2020
Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flour
Demydova, Anastasia
;
Aksonova, Olena
;
Piven, Olena
Discover
Author
3
Загорулько, Андрій Миколайович
3
Загорулько, Олексій Євгенович
3
Михайлов, Валерій Михайлович
2
Aksonova, Olena
2
Dmytrevskyi, Dmytro
2
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2
Горєлков, Дмитро Вікторович
2
Гревцева, Наталія Вячеславівна
2
Гурський, Петро Васильович
2
Касабова, Катерина Рубенівна
.
next >
Subject
3
quality indicators
2
cutting force
2
flour
2
fruit and vegetable paste
2
gelatin
2
health products
2
heat treatment
2
powder
2
seeds
2
желатин
.
next >
Date issued
38
2020