Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020
Випуск 1 (31)
Випуск 2 (32)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину
Перцевой, Микола Федорович
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
Discover
Author
1
Бідюк, Дмитро Олегович
1
Гурський, Петро Васильович
1
Камсуліна, Наталія Валеріївна
1
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
1
Маренкова, Тетяна Іванівна
1
Мельник, Оксана Юріївна
1
Мурликіна, Наталія Віталіївна
1
Омельченко, Світлана Борисівна
1
Перцевой, Микола Федорович
1
Перцевой, Федір Всеволодович
.
next >
Subject
2
желатин
1
absorption band
1
flour
1
functional and technological prop...
1
gelation
1
IR spectroscopy
1
polysaccharides
1
structured food products
1
transglutaminase
1
whipped
.
next >
Date issued
2
2020