Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22571
Title: Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Юрченко, С. Л.
Гринченко, О. О.
Серік, М. Л.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юрченко С. Л., Гринченко О. О., Серік М. Л. Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 296-297.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22571
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 296-297.pdf339.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.