Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22566
Title: Готельний і ресторанний девелопмент
Authors: Терешкін, О. Г.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г. Готельний і ресторанний девелопмент. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 285-287.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22566
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 285-287.pdf342.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.