Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22553
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКовалевська, Н. С.-
dc.contributor.authorЛісніченко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-02-12T11:32:31Z-
dc.date.available2023-02-12T11:32:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКовалевська Н. С., Лісніченко О. О. Формування ключової підприємницької компетентності та ініціативності студентів закладів вищої освіти. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 259-261.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22553-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФормування ключової підприємницької компетентності та ініціативності студентів закладів вищої освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk_27.05.21 – 259-261.pdf376.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.