Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, Ольга Петрівна-
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-02-10T21:27:02Z-
dc.date.available2023-02-10T21:27:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТкаченко О. П., Ткачова С. С. Менеджмент підприємств: навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2021. 281 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22498-
dc.description.abstractМатеріали навчального посібника за більшістю питань містять різні наукові підходи вітчизняних та закордонних авторів, що надає змогу студентам аналізувати інформацію та обирати оптимальний підхід для підприємства, діяльність якого розглядається. Матеріали навчального посібника подані у логічній для вивчення послідовності: теоретичні положення, питання для обговорення, завдання для самостійної роботи, тематика наукових повідомлень (рефератів). Теоретичні положення менеджменту розглянуто з позиції важливості для підприємств галузі, зокрема ресторанного господарства та харчової промисловості. Запропоновано оптимальне співвідношення завдань, для виконання яких студентам достатньо вивчити теоретичний матеріал, а також творчих завдань, в яких необхідно проявити самостійність та відповідальність керівника під час розв’язання ситуацій і прийняття управлінських рішень. Посібник призначено для студентів денної та заочної форм навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу, він може успішно використовуватись як для аудиторної роботи, так і для самостійного вивчення дисципліни «Менеджмент підприємств».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМенеджмент підприємствuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Р_menedzhment_pidpriyemstv_tkachenko_tkachova_2021.pdf5.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.