Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-02-10T10:39:52Z-
dc.date.available2023-02-10T10:39:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯцун Л. М. Iмплементацiя нацiональної економiчної стратегiї – 2030 в наукові дослiдження факультету менеджменту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. VI-IXuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22377-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleIмплементацiя нацiональної економiчної стратегiї – 2030 в наукові дослiдження факультету менеджментуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-VI-IX.pdf148.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.