Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнтонова, В.А.-
dc.date.accessioned2023-02-09T20:28:21Z-
dc.date.available2023-02-09T20:28:21Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАнтонова В.А. Ресторанний бізнес в економічному розвитку України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 595-601.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22342-
dc.description.abstractРозглянуто особливості та обґрунтовано вплив діяльності ресторанного бізнесу на стан здоров’я людини, кінцеві результати їх праці й ефективність розвитку економіки України. Надано авторське визначення «ресторанного бізнесу».uk_UA
dc.description.abstractThe features and reasonable effect of the restaurant business in the state of human health, the results of their work and effectiveness of economic development of Ukraine. Presented by the author's definition of "restaurant business".uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectекономічний розвитокuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecteconomical developmentuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectэкономическое развитиеuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.titleРесторанний бізнес в економічному розвитку Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_83.pdf173.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.