Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄсінова, Н.І.-
dc.contributor.authorЧаговець, Є.М.-
dc.date.accessioned2023-02-08T19:55:22Z-
dc.date.available2023-02-08T19:55:22Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЄсінова Н. І., Чаговець Є. М. Мотивація робітників підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 511-518.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22228-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми мотивації робітників ресторанного господарства, наведено приклади правильного відношення менеджерів та інших робітників та надано рекомендації щодо необхідної мотивації робітників.uk_UA
dc.description.abstractIn this article describes problems and motivation ways of restorant’s workers, examples of relationships between managers and workers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectробітникиuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.subjectworkersuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectмотивацияuk_UA
dc.subjectрабочиеuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleМотивація робітників підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_73.pdf185.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.