Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21667
Title: Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Authors: Осипенко, С.М.
Бугріменко, Р.М.
Чайковська, Т.С.
Keywords: методичні рекомендації;пріоритетність;напрями розвитку;підприємство ресторанного бізнесу;guidelines;priority;directions of development;restaurant business enterprise;методические рекомендации;приоритетность;направления развития;предприятие ресторанного бизнеса
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Осипенко С. М., Бугріменко Р. М., Чайковська Т. С. Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 238-246.
Abstract: Пропонується методичний апарат визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу в рамках конкретних складових його діяльності з урахуванням важливості, якості та впливу на конкурентоспроможність.
To propose methodical apparatus for definition priority directions of restaurant business development in frontier it’s work definite components considering importance, quality and influence on competitive ability.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21667
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_36.pdf188.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.