Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21640
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гросул, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T17:41:47Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T17:41:47Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Гросул В. А. Методичне забезпечення організації сталого розвитку підприємства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 160-167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21640 | - |
dc.description.abstract | Розкрито зміст видів організаційної сталості підприємства, запропоновано методику визначення рівня організаційної сталості соціально-економічної системи підприємства на основі реалізації організаційного механізму управління. | uk_UA |
dc.description.abstract | The contents of kinds of organizational stability of the enterprise is opened, the technique of definition of a level of organizational stability of social and economic system of the enterprise is offered on the basis of realization of the organizational mechanism of management. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток підприємства | uk_UA |
dc.subject | sustainability | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | sustainable development of the enterprise | uk_UA |
dc.subject | устойчивое развитие | uk_UA |
dc.subject | предприятие | uk_UA |
dc.subject | устойчивое развитие предприятия | uk_UA |
dc.title | Методичне забезпечення організації сталого розвитку підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_26.pdf | 254.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.