Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБатрак, А. Ю.-
dc.contributor.authorМаслій, В. В.-
dc.contributor.authorОксенич, Р. В.-
dc.contributor.authorНауменко, С. В.-
dc.date.accessioned2022-06-29T20:44:35Z-
dc.date.available2022-06-29T20:44:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБатрак А. Ю., Маслій В. В., Оксенич Р. В., Науменко С. В. Підвищення ефективності післязбиральної обробки гарбуза. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 62-63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2149-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності післязбиральної обробки гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-62-63.pdf288.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.