Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21457
Title: Прогноз состояния септориоза озимой пшеницы.
Other Titles: The forecast will be septoriosis of winter wheat
Прогноз стану септоріозу озимої пшениці
Authors: Кулешов, А. В.
Keywords: септориоз, озимая пшеница, прогноз.;септоріоз, озима пшениця, прогноз.;septoriosis, winter wheat, prognosis.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Citation: Кулешов А. В. Прогноз состояния септориоза озимой пшеницы. 2017. № 1-2. C. 169-172
Series/Report no.: Фітопатологія та ентомологія;№ 1-2
Abstract: Проведен анализ связи основных факторов погоды с развитием септориоза в условиях Харьковского района метеопатологическим методом. Найдены надежные предикторы прогноза, позволяющие достаточно точно прогнозировать развитие болезни. Получены необходимые формулы регрессии. Выполнено математическое моделирование развития септориоза.
Проведений аналіз зв’язку основних факторів погодних умов з розвитком септоріозу в умовах Харківського району метеопатологічним методом. Знайдені надійні предиктори прогнозу, які дозволяють достатньо точно прогнозувати розвиток хвороби. Отримані необхідні формули регрессії. Виконано метеорологічне моделювання розвитку септоріозу
Analyzes of the main factors of weather witches were carried out with rozvitkom septoriosis in the city of Kharkov region by the meteorological method. We know the predictors of the forecast, let us make sure that we accurately forecast the development of curvatures. Otrimany neobhіdnі form of regression. A meteorological modeling of the development of septophoria is performed
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21457
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія : Фітопатологія та ентомологія : 2017. № 1-2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_ento_2017_1-2_30.pdf250.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.