Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21322
Title: Перевірка адекватності математичної моделі розповсюдження озону у шарі зерна при його сушінні
Other Titles: Проверка адекватности математической модели распространения озона в слое зерна при его сушке
Check of the adequacy of the mathematical model of ozone distribution to the layer of grain during its drying
Authors: Цуркан, О. В.
Присяжнюк, Д. В.
Спірін, А. В.
Keywords: зернова сировина;післязбиральна обробка;сушіння;віброозонуючий комплекс;озон;сушильний агент;розповсюдження озону;математична модель;адекватність математичної моделі
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Цуркан О. В., Присяжнюк Д. В., Спірін А. В. Перевірка адекватності математичної моделі розповсюдження озону у шарі зерна при його сушінні. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 198 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2019. С. 436-439.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 198
Abstract: В роботі описана перевірка адекватності математичної моделі розповсюдження озону в складі сушильного агенту у шарі зерна при його післязбиральній обробці із використанням віброозонуючого комплексу.
В работе описана проверка адекватности математической модели распространения озона в составе сушильного агента в слое зерна при его послеуборочной обработке с использованием виброозонуючого комплекса.
The paper describes the verification of the adequacy of the mathematical model of ozone distribution in the composition of the drying agent in the grain layer during its post-harvest treatment using a vibro-ozone complex.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21322
ISBN: 5-7987-0176Х
Appears in Collections:Випуск 198: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk KhNTUSH_198_2019_58.pdf453.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.