Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20716
Назва: | Зниження енергоємності при використанні роздільного способу диспергування молока |
Автори: | Ковальов, О. О. Самойчук, К. О. Паляничка, Н. О. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ковальов О. О., Самойчук К. О., Паляничка Н. О. Зниження енергоємності при використанні роздільного способу диспергування молока. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 164-165. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20716 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-164-165.pdf | 277.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.