Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20716
Назва: Зниження енергоємності при використанні роздільного способу диспергування молока
Автори: Ковальов, О. О.
Самойчук, К. О.
Паляничка, Н. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ковальов О. О., Самойчук К. О., Паляничка Н. О. Зниження енергоємності при використанні роздільного способу диспергування молока. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 164-165.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20716
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-164-165.pdf277.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.