Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоварова, Н. М.-
dc.date.accessioned2023-01-23T13:35:52Z-
dc.date.available2023-01-23T13:35:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПоварова Н. М. Вплив оптимізації мінеральної годівлі птиці на якість курятини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 153-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20706-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив оптимізації мінеральної годівлі птиці на якістю курятиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-153-156.pdf284.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.