Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетренко, О. В.-
dc.contributor.authorШершень, Б. В.-
dc.date.accessioned2023-01-20T14:25:43Z-
dc.date.available2023-01-20T14:25:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПетренко О. В., Шершень Б. В. Деякі аспекти інтенсифікації теплообміну в апаратах для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 111-113.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20556-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДеякі аспекти іненсифікації теплообміну в апаратах для заморожування багатокомпонентних харчових сумішейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-111-113.pdf280.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.