Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorКосов, М. О.-
dc.date.accessioned2023-01-20T13:02:22Z-
dc.date.available2023-01-20T13:02:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДенисенко С. А., Іващенко С. Г., Косов М. О. До питання удосконалення машино-апаратурної лінії з виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20537-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДо питання удосконалення машино-апаратурної лінії з виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-82-84.pdf283.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.