Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20481
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безгінова, Л.І. | - |
dc.contributor.author | Бугріменко, Р.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-19T19:09:01Z | - |
dc.date.available | 2023-01-19T19:09:01Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Безгінова Л. І., Бугріменко Р. М. Сучасний стан управління капіталом на підприємствах хлібопекарської промисловості. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 312-318. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20481 | - |
dc.description.abstract | Досліджено стан формування фінансових ресурсів у хлібопекарській промисловості. Виявлено основні чинники, що впливають на ефективність управління капіталом на підприємствах галузі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The state of forming of financial resources is investigational in baking of bread. Main factors that influencing on efficiency of management by an industry enterprises’ capital are exposed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | капітал | uk_UA |
dc.subject | підприємства хлібопекарської промисловості | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | capital | uk_UA |
dc.subject | enterprises of the bakery industry | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | капитал | uk_UA |
dc.subject | предприятия хлебопекарной промышленности | uk_UA |
dc.subject | управление | uk_UA |
dc.title | Сучасний стан управління капіталом на підприємствах хлібопекарської промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_2_48.pdf | 172 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.