Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20451
Title: Дослідження впливу ультразвукових коливань на характеристики макаронних виробів.
Authors: Гурський, П. В.
Сташевська, І. Р.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гурський П. В., Сташевська І. Р. Дослідження впливу ультразвукових коливань на характеристики макаронних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 21-23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20451
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-21-23.pdf298.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.