Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20045
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечитайло, А.И. | - |
dc.contributor.author | Панкова, Л.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-11T22:13:13Z | - |
dc.date.available | 2023-01-11T22:13:13Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Нечитайло А. И., Панкова Л. В. Принципы разработки концепций бухгалтерского учета. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 525-532. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20045 | - |
dc.description.abstract | Рассмотрен вопрос моделирования концепции бухгалтерского учета и отчетности в условиях различных учетных парадигм. При этом построение концепции бухгалтерского учета и отчетности увязывается с различными подходами к сущности процесса управления экономикой предприятия. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted to the modeling of the accounting and reporting concept under different accounting paradigms. Construction of the accounting and reporting concepts is linked to different approaches to the essence of the economic management process of the enterprise. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерский учет | uk_UA |
dc.subject | принципы | uk_UA |
dc.subject | концепции | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерський облік | uk_UA |
dc.subject | принципи | uk_UA |
dc.subject | концепції | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерский учет | uk_UA |
dc.subject | принципы | uk_UA |
dc.subject | концепции | uk_UA |
dc.title | Принципы разработки концепций бухгалтерского учета | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_77.pdf | 163.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.