Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19989
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смольнякова, Н.М. | - |
dc.contributor.author | Волосов, А.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-10T17:34:35Z | - |
dc.date.available | 2023-01-10T17:34:35Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Смольнякова Н. М., Волосов А. М. Тенденції формування та реалізації економічного потенціалу вітчизняного готельного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 340-348. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19989 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні тенденції формування, розвитку та ефективності використання економічного потенціалу підприємств готельного господарства України. | uk_UA |
dc.description.abstract | The basic tendencies of forming, development and efficiency of the use of economic potential of enterprises of hotel business in Ukraine are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | економічний потенціал | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | вітчизняне готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | economic potential | uk_UA |
dc.subject | hotel management | uk_UA |
dc.subject | domestic hotel industry | uk_UA |
dc.subject | экономический потенциал | uk_UA |
dc.subject | гостиничное хозяйство | uk_UA |
dc.subject | отечественное гостиничное хозяйство | uk_UA |
dc.title | Тенденції формування та реалізації економічного потенціалу вітчизняного готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_51.pdf | 267.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.