Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРыбалко, И. Н.-
dc.date.accessioned2022-12-27T16:23:11Z-
dc.date.available2022-12-27T16:23:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРыбалко И. Н. Разработка методики оценки культиваторных лап и их состояния после эксплуатации. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 168 «Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2016. С. 46-51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19521-
dc.description.abstractПредложена методика исследования изменения геометрических размеров, формируемых изменений в изношенных стрельчатых лапах различных производителей при эксплуатации сопоставительно с новыми.uk_UA
dc.description.abstractЗапропоновано методику дослідження зміни геометричних розмірів, змін що формуються у зношених стрілчастих лапах різних виробників при експлуатації порівняно з новими.uk_UA
dc.description.abstractThe methodology of the changes of the geometrical sizes, formed changes in the worn-out centre hoes of different producers during the exploitation in comparison with new ones was proposed.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 168.-
dc.titleРазработка методики оценки культиваторных лап и их состояния после эксплуатацииuk_UA
dc.title.alternativeРозробка методики оцінки культиваторних лап і їх стану після експлуатаціїuk_UA
dc.title.alternativeElaboration of the methodology for evaluation of hoes and their state after the exploitationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 168: Русурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10_168_2016.pdf899.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.