Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостол, Ю. О.-
dc.date.accessioned2022-12-23T08:38:46Z-
dc.date.available2022-12-23T08:38:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПостол Ю. О. Можливості використання кавітації в переробці вуглеводної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.126-127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19228-
dc.description.abstractВпливаючи на рідинне середовище енергією отриманої в результаті кавітації можна домогтися зміни її хімічного складу. Це необхідно при відділенні шкідливих домішок від вуглеводнів при нафтопереробці.uk_UA
dc.description.abstractАcting on a liquid energy is obtained tion due to cavitation, you can change its chemical composition. this is necessary in the separation of contaminants from hydrocarbons in oil re use cavitation the hydrocarbon processingfining.uk_UA
dc.description.abstractВоздействуя на жидкую среду энергией полученной в результате кавитации можно добиться изменения ее химического состава. Это необходимо при отделении вредных примесей от углеводородов при нефтепереработке.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.-
dc.titleМожливості використання кавітації в переробці вуглеводної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeThe possibility of using cavitation in the processing of hydrocarbon raw materialsuk_UA
dc.title.alternativeВозможности использования кавитации в переработке углеводородного сырьяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51_165_2015.pdf897.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.