Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВойтов, В. А.-
dc.contributor.authorВороновський, І. Б.-
dc.date.accessioned2022-12-23T08:07:07Z-
dc.date.available2022-12-23T08:07:07Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВойтов В. А., Вороновський І. Б. Шляхи зниження енерговитрат при виробництві твердого палива з біосировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.105-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19218-
dc.description.abstractРозглядаються шляхи зниження енерговитрат при виробництві твердого палива із застосування тонкого помолу. Наведено оцінку витрат електроенергії на подрібнення біосировини ударом і стиранням.uk_UA
dc.description.abstractThe ways of reducing energy consumption in the production of solid fuel with the use of fine grinding. The estimation of the cost of electricity for grinding biosyrya impact and abrasion.uk_UA
dc.description.abstractРассматриваются пути снижения энергозатрат при производстве твердого топлива с применению тонкого помола. Приведена оценка затрат электроэнергии на измельчение биосырья ударом и истиранием.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.-
dc.titleШляхи зниження енерговитрат при виробництві твердого палива з біосировиниuk_UA
dc.title.alternativeWays to reduce energy consumption in the production of solid fuel biosyryauk_UA
dc.title.alternativeПути снижения энергозатрат при производстве ТВЕРДОГО топлива из биосырьяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42_165_2015.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.