Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 904 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
91
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Порівняльна товарознавча характеристика маринованих шампіньйонів, що реалізуються в торговельній мережі міста Харкова
Потапов, В. О.
;
Середа, А. С.
2015
Аналіз асортименту функціональних добавок для кондитерських виробів
Постнова, О. М.
;
Стадник, В. О.
2015
Дослідження популярності кондитерських виробів в Україні
Гасанова, А. Е.
;
Суходольська, М. Ю.
2015
Товарознавча оцінка якості крабових паличок
Хоменко, О. О.
;
Рождєствіна, В. М.
2015
Експертиза хлібобулочних виробів, що реалізуються на ринку України, органолептичними методами
Крюк, Т. В.
;
Бабенко, К. Р.
2015
Наукове обґрунтування виробництва добавки білково-мінеральної в сухому вигляді
Головко, М. П.
;
Полупан, В. В.
;
Василенко, Д. В.
2015
Органолептичні показники як важливі критерії ідентифікації штучної ікри
Юдічева, О. П.
;
Щербак, Є. І.
2015
Аналіз складових порядку переміщення товарів через митний кордон України
Дюкарева, Г. І.
;
Войник, В. І.
2015
Дослідження якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
Миколенко, С. Ю.
;
Ягольник, О. М.
2015
Експертиза фізико-хімічних показників якості варених ковбас
Колесник, Т. Л.
;
Бабушкіна, А. М.
Discover
Author
5
Демченко, Д. С.
5
Ставропольцева, О. В.
5
Фурса, М. В.
4
Антоненко, Д. С.
4
Войник, В. І.
4
Логвиненко, К. В.
4
Хандибора, О. В.
4
Хомутова, Я. В.
4
Шеіна, К. С.
3
Бондаренко, А. І.
.
next >
Date issued
904
2015