Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 682 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хлібаОлійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Мельник, К. І.; Масляннікова, А. В.; Сологуб, Ю. О.
2020Використання рослинних добавок у технології цукрових кондитерських виробівАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Мирошниченко, К. В.; Сирота, А. С.; Харченко, Є. О.
2020Перспективи використання квасного сусла в технологіях пісочних виробівЖулінська, О. В.; Марков, С. Д.
2020Перспективи використання борошна пшениці ваксі в технологіях борошняних виробівЗапаренко, Г. В.; Харченко, О. В.
2020Обґрунтування технології здобного напівфабрикату функціонального призначенняСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2020Оцінювання активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіаШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Ісакова, О. В.
2020Критерії вибору харчових інгредієнтів для кріостабілізаційних системЖелєва, Т. С.; Бойченко, Є. В.
2020Розробка технології м’ясного хліба з використанням харчових волоконГринченко, Н. Г.; Береза, В. В.
2020Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикатуКучерук, З. І.; Стадник, Е. А.
2020Розробка рецептури печінкового паштету оздоровчого спрямуванняГередчук, А. М.; Бондар, І. О.