Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 682 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
...
69
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хліба
Олійник, С. Г.
;
Лапицька, Н. В.
;
Мельник, К. І.
;
Масляннікова, А. В.
;
Сологуб, Ю. О.
2020
Використання рослинних добавок у технології цукрових кондитерських виробів
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Мирошниченко, К. В.
;
Сирота, А. С.
;
Харченко, Є. О.
2020
Перспективи використання квасного сусла в технологіях пісочних виробів
Жулінська, О. В.
;
Марков, С. Д.
2020
Перспективи використання борошна пшениці ваксі в технологіях борошняних виробів
Запаренко, Г. В.
;
Харченко, О. В.
2020
Обґрунтування технології здобного напівфабрикату функціонального призначення
Серік, М. Л.
;
Холобцева, І. П.
2020
Оцінювання активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіа
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Шкляєв, О. М.
;
Ісакова, О. В.
2020
Критерії вибору харчових інгредієнтів для кріостабілізаційних систем
Желєва, Т. С.
;
Бойченко, Є. В.
2020
Розробка технології м’ясного хліба з використанням харчових волокон
Гринченко, Н. Г.
;
Береза, В. В.
2020
Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату
Кучерук, З. І.
;
Стадник, Е. А.
2020
Розробка рецептури печінкового паштету оздоровчого спрямування
Гередчук, А. М.
;
Бондар, І. О.
Discover
Author
6
Мельник, М. І.
5
Шитова, І. О.
4
Малигон, Є. А.
4
Романюк, Л. Я.
4
Семенов, А. А.
4
Чорненький, Є. М.
3
Бойко, Д. В.
3
Борис, А. А.
3
Жученко, К. О.
3
Зайцева, Є. Г.
.
next >
Has File(s)
682
true