Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 941-950 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Переваги впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у роботу підприємствОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Дирдова, А. Є.
2015Вплив механічної обробки овочів на збереження бар під час виробництва консервівГасай, Є. Л.; Василець, К. К.; Кідік, М. І.
2015Застосування діаграми парето як інструменту управління виробництвомПавлоцька, Л. Ф.; Гасай, Є. Л.; Ільїна, Д. Д.
2015Косметологічний ефект загального повітряного кріотренажераВолошин, П. В.; Інютина, Я. А.
2015Система екологічної безпеки в УкраїніОдарченко, Д. М.; Сергієнко, А. О.; Запорожець, Н. Г.
2015Сучасні технології виробництва рибних консервівДітріх, І. В.; Григорова, Н. А.
2015Застосування діаграми спорідненості для вирішення проблем якості сирого молокаГасай, Є. Л.; Карпенко, З. П.; Малкова, А. А.
2015Перспективи розвитку електронної торгівлі в УкраїніСоколова, Є. Б.; Матко, Б. С.
2015Вплив пестицидів на здоров’я людиниКарбівнича, Т. В.; Подобрєєва, Ю. І.
2015Дослідження перспектив застосування теплових насосів у апаратах концентрування харчових продуктів під час випарювання у вакууміСмирнов, Г. Ф.; Різниченко, Д. М.