Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 781-790 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання зерен кіноа для збагачення білком борошняних кондитерських виробівСімакова, О. О.; Самойлова, Ю. П.
2019Використання борошна сорго в технології дієтичних безглютенових пряниківКучерук, З. І.; Сирцов, О. В.
2019Перспективи створення бісквітів, збагачених кальціємСамохвалова, О. В.; Серік, М. Л.; Смольякова, В. В.
2019Технологія пісочного печива з додаванням рисового борошнаДемічковська, М. П.; Педик, О. О.
2019Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.; Трушина, М. А.
2019Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавокГоряйнова, Ю. А; Трикуль, О. О.
2019Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білогоКучерук, З. І.; Чигрин, Л. І.
2019Підвищення якості хліба за допомогою ультразвукових інтенсифікаторівХорольський, В. П.; Ткач, М. С.; Островчук, О. О.
2019Перспективи використання білкових концентратів і гідроколоїдів у харчовій промисловостіСкуріхіна, Л. А.; Бурак, І. А.
2019Технологія пісочно-виїмкового печива підвищеної харчової цінностіКасабова, К. Р.; Шевченко, Е. В.