Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 771-780 из 2603.
назад
1
...
75
76
77
78
79
80
81
...
261
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2019
Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Догадіна, Д. С.
;
Демішева, К. Е.
2019
Вплив порошку топінамбура на якість вівсяного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Вороніна, Н. С.
2019
Оцінка якості печива з додаванням порошку гарбуза
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Дубнюк, О. С.
2019
Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Олійник, С. Г.
;
Білаш, Б. Г.
;
Ярова, М. С.
2019
Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Дуднік, Д. С.
2019
Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінності
Крамаренко, Д. П.
;
Скорофатов, Д. О.
2019
Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Мясоєдов, О. Ю.
;
Гладка, О. В.
2019
Перспективність застосування шротів плодів шипшини та зародків пшениці в технології житнього хліба
Степанькова, Г. В.
;
Недвіга, С. В.
2019
Технологія кольорових макаронних виробів із додаванням збагачувальної рослинної сировини
Гревцева, Н. В.
;
Назаренко, Я. О.
2019
Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олій
Самохвалова, О. В.
;
Метасова, І. В.
Просмотр
Автор
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
6
Ставропольцева, О. В.
.
дальше >
по дате выпуска
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
131
2016
Has File(s)
2590
true