Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 771-780 из 2603.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Вплив кріодобавок на стан води в мармеладіАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Догадіна, Д. С.; Демішева, К. Е.
2019Вплив порошку топінамбура на якість вівсяного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Вороніна, Н. С.
2019Оцінка якості печива з додаванням порошку гарбузаШидакова-Каменюка, О. Г.; Дубнюк, О. С.
2019Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродінняОлійник, С. Г.; Білаш, Б. Г.; Ярова, М. С.
2019Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукціїШидакова-Каменюка, О. Г.; Дуднік, Д. С.
2019Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінностіКрамаренко, Д. П.; Скорофатов, Д. О.
2019Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Мясоєдов, О. Ю.; Гладка, О. В.
2019Перспективність застосування шротів плодів шипшини та зародків пшениці в технології житнього хлібаСтепанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.
2019Технологія кольорових макаронних виробів із додаванням збагачувальної рослинної сировиниГревцева, Н. В.; Назаренко, Я. О.
2019Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олійСамохвалова, О. В.; Метасова, І. В.