Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 771-780 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
75
76
77
78
79
80
81
...
250
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Догадіна, Д. С.
;
Демішева, К. Е.
2019
Вплив порошку топінамбура на якість вівсяного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Вороніна, Н. С.
2019
Оцінка якості печива з додаванням порошку гарбуза
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Дубнюк, О. С.
2019
Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Олійник, С. Г.
;
Білаш, Б. Г.
;
Ярова, М. С.
2019
Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Дуднік, Д. С.
2019
Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінності
Крамаренко, Д. П.
;
Скорофатов, Д. О.
2019
Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Мясоєдов, О. Ю.
;
Гладка, О. В.
2019
Перспективність застосування шротів плодів шипшини та зародків пшениці в технології житнього хліба
Степанькова, Г. В.
;
Недвіга, С. В.
2019
Технологія кольорових макаронних виробів із додаванням збагачувальної рослинної сировини
Гревцева, Н. В.
;
Назаренко, Я. О.
2019
Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олій
Самохвалова, О. В.
;
Метасова, І. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
27
2016
Has File(s)
2486
true