Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 691-700 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аспекти розробки борошняних кондитерських виробів з олієюКуниця, К. В.; Самійленко, М. О.
2020Пряники з підвищеним вмістом біологічно активних речовинГревцева, Н. В.; Москалюк, Є. Ф.
2020Вплив революційних змін цифрових технологій бізнесу на роботу управлінського персоналу організаціїГринько, А. П.
2020Управління розвитком ресторанної інфраструктури туристських дестинаційЯцун, Л. М.; Шевченко, К. М.
2020Інноваційні технології створення капсульованої продукціїНагорний, О. Ю.; Вовк, В. С.
2020Вплив добавки білково-мінеральної на вологозв’язуючі властивості м’ясних посічених системСерік, М. Л.; Пивоваров, Є. П.; Лещенко, К. Г.
2020Розробки технологічних карт із птиці замороженої для підприємств соціальної сфериЖуравльов, С. В.; Мартинович, К. В.
2020Шляхи впровадження сучасної кавказької кухні в закладах ресторанного господарстваЖуравльов, С. В.; Мєрлай, С. В.
2020Технологія капкейків із бісквітного тіста з використанням лляного борошнаСвідло, К. В.; Неласа, В. Г.
2020Технологія гарячих закусок із використанням селеновмісної сировиниСвідло, К. В.; Корнєєв, Д. В.