Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 301-310 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Інноваційні технології овочевих страв у закладах ресторанного господарстваЧервоний, В. М.; Баранова, Т. А.
2020Товарна інформація та її роль у забезпеченні якості та безпеки товарівКарбівнича, Т. В.; Суркова, М. С.
2020Фальсифікація молокаОдарченко, М. С.; Щербак, І. Ю.
2020Дослідження режимів процесу структуроутворенняШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.; Нестреляй, Р. Л.; Сулім, Д. С.
2020Перспективи використання вторинної сировини для отримання додаткової продукціїЦиб, В. Г.; Зайцев, Р. Р.
2020Переваги використання кутерів у ресторанному господарствіГорєлков, Д. В.; Гущіна, І. В.
2020Визначення якості молока після гомогенізаціїПаляничка, Н. О.; Заугольніков, М. С.
2020Фризер для виробництва морозиваЯлпачик, В. Ф.; Зотов, Д. А.
2020Концептуальна реалізація апарата з ІнТМО для випарювання та ректифікаціїПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Михайлова, А. В.; Михайлов, Б. В.
2020Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового просторуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Семенов, А. А.; Маркатов, Б. В.