Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 241-250 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Шляхи підвищення харчової цінності печиваПопова, Т. М.; Шевчук, В. А.
2020Аналіз ринку чаю в УкраїніДубініна, А. А.; Некрасова, В. О.
2020Спосіб обігрівання роторно-плівкового апарата для виробництва рослинних концентратівЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Малихін, А. Є.; Бордукова, П. С.
2020Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пастиЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Касабова, К. Р.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Краснокутська, А. Ю.; Літкевич, Н. В.
2020Сучасні технології виробництва функціональних продуктів рослинного походженняЗагорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.; Чорненький, Є. М.; Захарова, А. О.; Мельник, М. І.
2020Удосконалення скребкового теплообмінникаЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.; Чорненький, Є. М.; Мельник, М. І.; Сахнюк, І. С.; Тімофеєва, К. А.
2020Кайтен-дзусі: японські суші-конвеєриЧервоний, В. М.; Шевченко, І. В.
2020Переваги пароконвектомата SelfCookingCenter®5 SensesЧервоний, В. М.; Шитова, І. О.
2020Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесахТоряник, Д. О.; Баган, Д. О.; Хлопова, А. С.
2020Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Бакуменко, І. К.