Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2381-2390 of 2415 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
236
237
238
239
240
241
242
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Проблеми піноутворення в технології високогустинного пивоваріння
Косів, Р. Б.
;
Лисяк, М. Я.
2019
Дослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировини
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлов, Б. В.
;
Нестреляй, Р. Л.
;
Горшенін, Ю. М.
2019
Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправ
Черевко, О. І.
;
Загорулько, А. М.
;
Мельник, М. І.
;
Д’яченко, Н. В.
2019
Системно-динамічне моделювання тепло-масообмінних процесів харчових виробництв
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
;
Скороходов, Д. С.
;
Долгінцев, О. М.
2019
Комплексна технологія оптимізації виробництва на підприємстві ТОВ «Укркава»
Стрікаленко, Т. В.
;
Шаповал, Є.
;
Римарева, А.
2019
Спосіб виробництва оздоровчих м’ясних виробів
Черевко, О. І.
;
Загорулько, А. М.
;
Мельник, М. І.
;
Д’яченко, Н. В.
2019
Виробництво природних фасованих вод на ТОВ «Шаянські мінеральні води»
Стрікаленко, Т. В.
;
Мімей, Т.
2019
Перспективи застосування конвеєрних вібраційних машин з еластичною напрямною на переробних і харчових виробництвах
Паламарчук, І. П.
;
Бондаренко, Г. І.
2019
Удосконалення робочого органу для формування тістових заготовок
Олексієнко, В. О.
;
Білошицький, І. Ю.
2019
Технологія об’ємного друку (3D) харчових продуктів
Бойко, В. С.
;
Богатирьов, І. О.
;
Кіценко, Д. Є.
Discover
Author
8
Мельник, М. І.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
7
Семенов, А. А.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
292
2019
Has File(s)
2405
true