Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2351-2360 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва медового напівфабрикатуКолісниченко, Т. О.; Рибак, Є. О.
2019Технічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробівДмитревський, Д. В.; Остроушко, С. В.
2019Удосконалення конструкції центрифуги для переробки тваринного жируПетриченко, С. В.; Петриченко, М. С.
2019Удосконалення процесу подрібнення м’яса в кутер-мішалкахДуб, В. В.; Сабельніков, М.
2019Визначення кількості вимороженої водиКюрчева, Л. М.; Савісько, А. Ю.
2019Раціональні параметри струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершківСамойчук, К. О.; Угольніков, В. В.; Світличний, О. О.
2019Експериментальна установка для об’ємного друку (3D) харчових продуктівТарасенко, В. Г.; Старовойт, М. А.; Савченко, М. В.
2019Інноваційні технологічні рішення у виробництві напівфабрикатів зі ставкової рибиЧервоний, В. М.; Старков, В. О.
2019Можливості використання кавових принтерів у закладах ресторанного господарстваЧервоний, В. М.; Тараненко, А. В.
2019Застосування імпульсного заморожування харчових продуктівСтручаєв, М. І.; Чердаклієв, А. А.; Рудаков, Д. О.