Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2301-2310 of 2327 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження теплофізичних показників м’ясних систем різного хім ічного складуДроменко, О. Б.; Півень, К. С.
2019Використання насіння гарбуза в технології м’ясних посічених напівфабрикатівДроменко, О. Б.; Пузик, Д. С.
2019Інновації в технології ковбасних виробівГирка, О. І.; Поляк, Н. П.
2019Товарознавча оцінка якості зефіру, що реалізується на ринку міста ХарковаСкоробогатько, В. І.; Шеховцова, К. В.
2019Дослідження якості виробів санітарно-гігієнічного призначенняГоловко, М. П.; Колесник, В. В.; Бобровська, А. О.
2019Аналіз основних питань під час митного оформлення товарівСорокіна, С. В.; Добрин, В. Д.; Клімінченко, Н. В.
2019Взаємодія попиту та якості мийних засобівАкмен, В. О.; Вичужина, Є. А.
2019Аналіз динаміки імпорту косметичних товарівАкмен, В. О.; Бердова, В. О.
2019Товарознавча оцінка якості здобного печиваБарна, Т. І.; Шевчук, В. А.
2019Визначення окремих показників якості олії соняшникової, збагаченої вітамінами А, Е, DАксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Калембет, В. А.