Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2241-2250 of 2362 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання сучасних інструментальних методів у товарознавчій оцінці кольору свіжих і перероблених фруктівЩербакова, Т. В.; Донцов, Д. Д.
2019Гармонізація українського та європейського законодавства із забезпечення якості й безпеки харчової продукціїБєляєва, І. М.; Матвєєва, О. І.
2019Дослідження якості мармеладу, що реалізується в торговельній мережі міста ХарковаРачкован, О. Д.; Кравченко, А. С.
2019Актуальні питання державного регулювання у сфері виробництва харчових продуктівЯнчева, М. О.; Кузнецов, О. Г.
2019Способи захисту плодоовочевих культур від патогенних мікроорганізмівЛетута, Т. М.; Коваленко, Н. С.
2019Дослідження реологічних характеристик олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Дьяченко, М. П.
2019Товарознавча оцінка якості здобного печиваБарна, Т. І.; Кравченко, А. С.
2019Дослідження показників якості пиваІванніков, П. В.; Кролівець, А. В.
2019Дослідження якості томатних соусівГапонцева, О. В.; Полуніна, Т. В.
2019Особливості документального контролю та експертизи пастили під час зовнішньоекономічних операційДюкарева, Г. І.; Лоцман, Л. О.