Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1401-1410 of 2471 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Розробка м’ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів на основі субпродуктівГорєлков, Д. В.; Остахов, М. П.
2021-04-08Дослідження процесу різання субпродуктів як технологічної ланки їх обробкиГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.
2021-04-08Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробкиПрасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О.
2021-04-08Сучасні тенденції розвитку тістомісильного обладнанняДмитревський, Д. В.; Лібіченко, Д. В.
2021-04-08Виробництво безалкогольних напоївТарасенко, В. Г.; Мехтієва, С. М.
2021-04-08Зберігання ягідВерхоланцева, В. О.; Мехтієва, С. М.
2021-04-08Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильЧервоний, В. М.; Хапатько, І. С.
2021-04-08Застосування сучасних гомогенізаторів Pacojet у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Ткачова, А. С.
2021-04-08Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових холодильних технологій обробки сировиниЯкушенко, Є. М.; Носок, О. В.
2021-04-08Застосування теорії ймовірностей та математичної статистики в економічних дослідженняхСофронова, М. С.; Мазепа, Б. О.